איך לפתוח מסעדה

ייעוץ עסקי , כלכלי וניהולי לתחום המסעדנות בישראל על כל שלוחותיו.
מתמחה בהקמת עסקים,תוכניות עסקיות, הוצאה ממשברים לרווח, התרחבות ויציאה לרשת, ליווי שוטף  ומתודות ניהול שונות

איך לפתוח מסעדה

כשכמעט חצי מהאוכלוסייה אוכלת בחוץ לפחות פעם בשבוע, תעשיית המסעדנות ממשיכה לפרוח. בעוד הגשות מזון שונות ומשונות באות והולכות, העובדה כי ישראלים רבים ימשיכו לצרוך מזון אשר מוכן מוץ לביתם היא וודאית. פתיחת מסעדה (בתל אביב, ירושלים, חיפה ובכל אזור בארץ) דורשת עבודה רבה, אך עם תכנון נכון, ייעוץ וליווי שוטף מאיתנו, תוכלו לפתוח מסעדה מצליחה. 

 

איך פותחים מסעדה 

פתיחת מסעדה דורשת תיכנון וניהול של מגוון חלקים הנמצאים בתנועה מתמדת ועשויה להרגיש כעבודה מרובת משימות – כי היא אכן כזאת. אולם, אם תפרקו אותה לגורמים, תגלו שהיא הרבה יותר פשוטה לניהול משחשבתם. אם אתם מעוניינים לדעת מה צריך כדי לפתוח מסעדה, אספנו עבורכם כמה מהצעדים ההתחלתיים. אם אתם רוצים לדעת עוד, צרו אתנו קשר עוד היום בעזרת מספר הטלפון 054-4366842. 

 

1. בחרו למסעדה קונספט וסימן היכר 

כאשר פותחים מסעדה חדשה, חשוב לבחור בקונספט ובסימן היכר ברורים. קונספט המסעדה שלכם אמור לכלול את סגנון השירות במסעדה, האוכל שאתם מגישים ואת אווירת המקום – מה שהולך יד ביד עם סימן ההיכר, אשר יוצר את , הזהות, האישיות והמטרה של המסעדה שלכם. סימן ההיכר של המסעדה הוא הכוח הבלתי מוחשי שמאחורי הקונספט והקונספט הוא מעין סימן היכר בפעולה. 

 

בהתבסס על סימן ההיכר והקונספט, אזור ההסעדה שלכם צריך לשדר אווירה מסוימת, אשר מדגישה מי אתם. פעולה זו יוצרת חוויה משמעותית וזכורה אצל לקוחות, אשר ירצו לבקר שוב. בחירת קונספט מתפקד ומיוחד המכוון לסוג אוכלוסייה מסוימת, הוא אחד הגורמים החשובים ביותר ביצירת סימן היכר וקונספט. 

 

האם אתם מקום צבעוני מלא אור ואומנות מודרנית? או אולי מסעדה ים תכונית יוקרתית מלאה צמחייה ופרחים על הקירות? האם אתם פאב חשוך עם רשימת משקאות מעניינת והופעות חיות? גם האנרגיה, בחירת המילים ותשומת הלב של העובדים שלכם, משדרת מידע רב על המקום שלכם. 

 

2. צרו את התפריט שלכם 

לפני שאתם פותחים את המסעדה שלכם, חשוב לקבוע פרטי מזון מסוימים אשר יופיעו בתפריט שלכם. ההחלטה מה יהיה בתפריט שלכם חשובה, במיוחד כאשר אתם מנסים להחליט איזה ציוד אתם צריכים, מי הצוות שתגייסו ואיזה קהל אתם מקווים למשוך. 

 

בשלב זה, התפריט שלכם לא צריך להיות מושלם והמתכונים שלכם אינם צריכים להיות מבוססים, אלא אם כן הקונספט שלכם תלוי בפריט אחד (לדוגמה: פיצה). אולם, כן צריך להיות לכם רעיון כללי של מה יוגש במקום שלכם. 

 

אם אתם רוצים לקבל את הרשימה המלאה כיצד לפתוח מסעדה, הכוללת בין היתר: תוכנית עסקית, תקציב, בחירת מיקום, היתרים ורישיונות, ציוד ועוד, צרו אתנו קשר.

 
photo-1494346480775-936a9f0d0877
photo-1494346480775-936a9f0d0877

Powered by adactive

דילוג לתוכן