ייעוץ לבתי קפה

ייעוץ עסקי , כלכלי וניהולי לתחום המסעדנות בישראל על כל שלוחותיו.
מתמחה בהקמת עסקים,תוכניות עסקיות, הוצאה ממשברים לרווח, התרחבות ויציאה לרשת, ליווי שוטף  ומתודות ניהול שונות

בתי קפה

מקום שבדרך כלל עובד שעות ארוכות ורצופות, בניגוד לעסקי הלילה ואפילו למסעדות.
מספר אתגרים שצריכים עבודה משמעותית:
 התמודדות עם צוות עובדים- באריסטות, מלצרים, טבחים, מנהלים שהעלות שלהם היא המכבידה ביותר על העסק וגם התמודדות עם הדרכה שלהם ושירותיות ללקוח שעל כל זה מתווסף צד בירוקרטי של העסקה חוקית, חתימה על חוזי עבודה ומעקב אחר נוכחות עוד חוקי עבודה.
ייעול צוות העובדים ושיטת השכר היינה המדינה העיקרית שלי בבואי לתת ליווי- הקטנת שעות משמע הקטנת העלות, נהלי עבודה תקינים והגברת המכירות ללקוחות.
גם בנושא הספקים אני נותן תמיכה מקיפה- בודק את כולם, עורך מכרזים והשוואות עם מתחרים, משיג בונוסים ואחוזי הנחה גבוהים , ומשפר משמעותית את עלות חומרי הגלם במקום.
בנוסף אני  דואג לעבור על התפריט ודוחות מכירה, לבצע עידכונים על פי הצורך כאשר תמיד המטרה היא יותר ריווחיות לבעלים ורווחה ומגוון ללקוח ופשטות ככל האפשר לצוות התפעולי שמכין את המזון והשתיה בעסק.
photo-1512568400610-62da28bc8a13
photo-1517705600644-3f392e2d6439

Powered by adactive

דילוג לתוכן