
איך לפתוח מסעדה?
כשכמעט חצי מהאוכלוסייה אוכלת בחוץ לפחות פעם בשבוע, תעשיית המסעדנות ממשיכה לפרוח. בעוד הגשות מזון שונות ומשונות באות והולכות, העובדה כי ישראלים רבים ימשיכו לצרוך מזון אשר מוכן מוץ לביתם
כשכמעט חצי מהאוכלוסייה אוכלת בחוץ לפחות פעם בשבוע, תעשיית המסעדנות ממשיכה לפרוח. בעוד הגשות מזון שונות ומשונות באות והולכות, העובדה כי ישראלים רבים ימשיכו לצרוך מזון אשר מוכן מוץ לביתם
פתיחת בר או בית קפה היא חלום עבור רבים – המקום בו אנשים נפגשים, נהנים מאוכל טוב, שתייה מצוינת ואווירה נעימה. עם זאת, כשמדובר בהקמת עסק בתחום המזון והשתייה, יש
כמה עולה לפתוח מסעדה – הקמת המסעדה אנשים רבים חולמים על מסעדה משלהם וחושבים רבות על כמה עולה לפתוח מסעדה, אך מעטים מאוד באמת מצליחים בעסקי המסעדנות. הסוד הוא לא
יש לכם חלום לפתוח גלידריה משלכם, מלאה טעמים ייחודיים, צבעים תוססים ואווירה של טעם וכיף האופפת את כל מי שנכנס אליה? ובכן, חלומות נועדו כדי להגשים. אולם, פתיחת גלידריה היא
פיצה היא מאכל אהוב כמעט על כל אחד – קלאסי, מהיר, טעים ונגיש, ולכן אין זה מפתיע שפיצריות ממשיכות לצמוח ולהצליח גם בשוק תחרותי. עבור רבים, פתיחת פיצריה היא לא
עם יותר מ-400 מיליארד כוסות קפה שנמכרות כל שנה, קפה הוא המשקה הפופולארי ביותר בעולם. ניתן להשיג קפה בכל מקום שרק תרצו: מסעדות, ברים, מועדונים, גלידריות, קפיטריות, מספרות ואפילו בחנויות
קידום אורגני – פוש דיגיטל | עיצוב ופיתוח: יובל גבע
© כל הזכויות שמורות לנדב נאמן