תכנים מקצועיים

בית קפה שוקק, אקלקטי עם עיצוב תעשייתי, הכולל קירות לבנים חשופים ואורות תעשייתיים גדולים. הלקוחות יושבים בשולחנות שונים ובבר, ומנהלים שיחה. אור השמש זורם דרך חלונות גדולים ומאיר את אווירת המסעדה התוססת.

איך לפתוח מסעדה?

כשכמעט חצי מהאוכלוסייה אוכלת בחוץ לפחות פעם בשבוע, תעשיית המסעדנות ממשיכה לפרוח. בעוד הגשות מזון שונות ומשונות באות והולכות, העובדה כי ישראלים רבים ימשיכו לצרוך מזון אשר מוכן מוץ לביתם

קיראו עוד »
שף בחולצה לבנה ובסינר ג'ינס מבשל במטבח מקצועי, אוחז במחבת בוערת. אדם נוסף ברקע עובד ליד דלפק עם אריחים לבנים. כלי מטבח תלויים על הקיר לידם, המגלמים את האנרגיה השוקקת של המזון העסקי הזה.

כמה עולה לפתוח מסעדה?

הקמת מסעדה  אנשים רבים חולמים על מסעדה משלהם, אך מעטים מאוד באמת מצליחים בעסקי המסעדנות. הסוד הוא לא רק לעצב יפה את המסעדה ולהקים אותה במקום עם הרבה תנועה, אלא

קיראו עוד »
צלחת לבנה עם שלוש כדורי גלידת שוקולד מעוטרת בשוקולד מגורר וענף נענע, מושלמת לכל מסעדן שמעוניין להעלות את תפריט הקינוחים שלו. חתיכות שוקולד מריר וקונוס וופל ריק מסודרים סביב הצלחת על משטח אפור.

עלות הקמת גלידריה

הקמת גלידריה יש לכם חלום לפתוח גלידריה משלכם, מלאה טעמים ייחודיים, צבעים תוססים ואווירה של טעם וכיף האופפת את כל מי שנכנס אליה? ובכן, חלומות נועדו כדי להגשים. אולם, הקמת

קיראו עוד »
שתי פיצות על נייר פרגמנט על משטח עץ לבן, מושלמות לכל מסעדה. הפיצה העליונה היא מרגריטה עם גבינה מותכת, רוטב עגבניות ועלי בזיליקום טריים. הפיצה התחתונה כוללת תוספות שונות כולל פלפל אדום, פטריות, חזיר וטפטוף של רוטב צהוב.

כמה עולה לפתוח פיצריה?

פתיחת פיצריה  רוב האנשים אוהבים פיצה וכמעט כולם מזמינים פיצה לפחות אחת לחודש, כך שזוהי אינה הפתעה לשמוע שפיצריות הן בין סוגי המסעדות הפופולאריים ביותר. פתיחת פיצריה עשויה להיות השקעה

קיראו עוד »

תפריט נגישות

דילוג לתוכן