איך לפתוח מסעדה?
כשכמעט חצי מהאוכלוסייה אוכלת בחוץ לפחות פעם בשבוע, תעשיית המסעדנות ממשיכה לפרוח. בעוד הגשות מזון שונות ומשונות באות והולכות, העובדה כי ישראלים רבים ימשיכו לצרוך מזון אשר מוכן מוץ לביתם
כשכמעט חצי מהאוכלוסייה אוכלת בחוץ לפחות פעם בשבוע, תעשיית המסעדנות ממשיכה לפרוח. בעוד הגשות מזון שונות ומשונות באות והולכות, העובדה כי ישראלים רבים ימשיכו לצרוך מזון אשר מוכן מוץ לביתם
מדוע חשוב לבנות תכנית עסקית? יש אמרה האומרת: "כישלון לתכנן הוא לתכנן כישלון". ובכן, משפט זה לא יכול להיות יותר נכון מאשר בתעשיית המסעדנות. למסעדות יש שיעור כישלון ידוע לשמצה.
הקמת מסעדה אנשים רבים חולמים על מסעדה משלהם, אך מעטים מאוד באמת מצליחים בעסקי המסעדנות. הסוד הוא לא רק לעצב יפה את המסעדה ולהקים אותה במקום עם הרבה תנועה, אלא
הקמת גלידריה יש לכם חלום לפתוח גלידריה משלכם, מלאה טעמים ייחודיים, צבעים תוססים ואווירה של טעם וכיף האופפת את כל מי שנכנס אליה? ובכן, חלומות נועדו כדי להגשים. אולם, הקמת
פתיחת פיצריה רוב האנשים אוהבים פיצה וכמעט כולם מזמינים פיצה לפחות אחת לחודש, כך שזוהי אינה הפתעה לשמוע שפיצריות הן בין סוגי המסעדות הפופולאריים ביותר. פתיחת פיצריה עשויה להיות השקעה
למה לפתוח בית קפה? עם יותר מ-400 מיליארד כוסות קפה שנמכרות כל שנה, קפה הוא המשקה הפופולארי ביותר בעולם. ניתן להשיג קפה בכל מקום שרק תרצו: מסעדות, ברים, מועדונים, גלידריות,
קידום אורגני – פוש דיגיטל | עיצוב ופיתוח: יובל גבע
© כל הזכויות שמורות לנדב נאמן