הקמת מסעדה
אנשים רבים חולמים על מסעדה משלהם, אך מעטים מאוד באמת מצליחים בעסקי המסעדנות. הסוד הוא לא רק לעצב יפה את המסעדה ולהקים אותה במקום עם הרבה תנועה, אלא גם לדעת איך להתנהל כלכלית וכיצד להיות בעלים של עסק.
כאשר אנשים חושבים על לפתוח מסעדה, הם חושבים על המקום היפה שהם יבחרו, עם חלונות הזכוכית הגדולים, שולחנות העץ הממורקים והמנורות התלויות שיאירו את כל המסעדה וכמובן גם על האוכל הטעים שיגישו, עם הקינוחים המפנקים והמנות המפנקות שכולם ידברו עליהם – מה שהם לא חושבים עליו זה התנהלות עם ספקים, גיוס ופיטור עובדים, תוכנית עסקית, התנהלות כלכלית נכונה, התרחבות, שיווק, יחסי ציבור, עלויות פתיחת מסעדה, ניהול תזרים מזומנים נכון, קשרים עם ספקים
וכל שאר הפרטים החשובים שקובעים אם עסק יצליח או ייפול.
אם אתם אנשים רציניים, סביר להניח שכמה מהפרטים המצוינים מעלה כבר חלפו בראשכם, לפחות עניין העלויות והעובדים. אם אתם רוצים שהעסק שלכם יצליח, אתם לא צריכים רק להכיר את התהליך המלא של פתיחת מסעדה עם כל הפעולות הנלוות אליו, אלא גם להצליח בו יותר מכולם. אם הכל מתחיל להרגיש לכם קצת בלתי אפשרי, אל דאגה, חברת NEAMEN כאן בשביל להדריך אתכם ולסייע לכם לאורך כל הדרך.
חברתנו הוקמה ע"י נדב נאמן, בעל מגוון תארים והסמכות ומעל 15 שנים של ניסיון בתחום המסעדנות בתור מייסד, מנכ"ל, שותף ובעלים של מגוון מסעדות, בתי קפה, ברים ועוד, בכל רחבי הארץ. מטרת החברה היא לסייע ולהעניק ליווי שוטף בפתיחת עסק בתחום המסעדנות לכל אורך הדרך. הייעוץ כולל את הקמת העסק, בניית תכנית עסקית, קואוצ'ינג עסקי, התנהלות עם ספקים, אפשרויות להתרחבות, כיצד מגייסים ומצמצמים כוח אדם ועוד.
רבים מכם וודאי שואלים: כמה עולה לפתוח מסעדה? התשובה לכך משתנה מעסק לעסק ובעיקר תלויה בסוג האוכל המוגש, גודל המסעדה, המיקום שלה ובכמות העובדים. כמובן שגם השאיפות העיצוביות ובחירת הכלים והלבוש אף הם משפיעות על עלות הקמת מסעדה.
בעזרת השאפתנות שלכם והניסיון שלנו, נוכל להגיע לכל יעד שתציבו (גם בזה נעזור לכם) ואף רחוק יותר והחלק הכי טוב – אתם אף פעם לא תהיו לבד. אתם תקבלו ליווי שוטף, ייעוץ, פגישות ועוד, עד אשר תרגישו שאתם עומדים על הרגלים ביציבות וגם אחרי שתהיו שם גדול בתעשייה, אנחנו עדיין נהיה שם ונתמוך בכם.