הליווי של נדב יתן מענה לכל הצרכים והבעיות של העסק , אותם אני מכיר היטב ממקור ראשון .
כיצד מתגברים על העונתיות בקייטרינג? הן בהעסקת העובדים המסורים והן בכניסה של יותר אירועים.
איך עושים תפריטים מדהימים אך עם זאת זולים בעלויות וקטנים בבזבוזים?
האם משנים מחירים לפני כמות אנשים/ עונות שנה וסוג האירוע?
איך יוצרים יותר קשרים עם מפיקים, חברות עסקיות, מנהלות משאבי אנוש וחברות ציבוריות?
על כל השאלות האלו כבר עניתי בשטח בהצלחה רבה, עבודה קשה ומאומצת לפי תוכנית עבודה סדורה ורצינית, דבר שייתן מענה ויעלה את הקייטירנג לדרך הנכונה.